10

Komentari (10)

damaged
Za par godina mozemo ocekivat neki srpski dokumentarac/film koji ce poraz od svicarske prikazati kao pobjedu.
Husrefbeg22
Dok je Sakirija i Ksake u timu Svicarske nikada ih sumadija dobiti nece. Svaka cast Ksaki na onakvoj hrabrosti. U jednom casu se odupirao fizicki cijelom sumadijskom timu. A i poslije njih bit ce uvijek Albanaca u tumu Svicarske koji ce nastaviti istu borbu. Na tribinama se medu sumadijscima mogle vidjeti i cetnicke sajkace s kokardama. Divljaci dosli u Katar da propagiraju gencid nad Bosnjacima. Kakva publika takvi i njihovi igraci: idioti, kreteni, glumci, krkakani koji na silu hoce penal. Trebali su dobiti vise crvenih kartona. Neko treba pokrenuti kod FIFE da kazni ovu vjestacku drzavu za unosenje na stadion zlocinackie koreografije (kokarde i cetnicke kape)
BHNACIONALISTA
Ovi smrdi se poslije svake bitke vraćaju pognute glave u smrdiju bas kao i 95
Ibro
Sve ok ali šta ima je radio Shaqiri ????? ma taj momak ubija
Gvardijan
Tacno je da su primitivci psovali i ponasali se bas onako odvratno ali ni on nije puno bolji.Isto bi i on radio da su ovi drugi pobjedili.To je Balkanski mentalitet od kojeg ma gdje da odes,nazalost ne mozes pobjeci.
Husrefbeg22
Bosnjaci nisu nikada bili tako primitivni. Pravoslavci koriste balkanski mentalitet sintagmu kako bi svoje divljastvo i barbarizam prelili i podijelili sa svim drugim narodima koji zive na Balkanu. Bosnjaci zive na Balkanu ali nisu nikada bili barbari, koji su po sumadiji palili gradove i sela i ubijali i klali na stotine hiljada njenih gradana itd. Dakle, balkanski mentalitet i balkanski covjek je sintagma koja se vezu samo za jedan, barbarski narod.
izvoristine
Bravo za Dzaku. Svaka mu cast! Nek napadnu Srbi ako smiju. Napadaju i siluju i genocid cine kad osjete nenaoruzan narod. I znaju lajat ko psi dok ne dobiju po guzici
krems_krems12
A sta su sve ovi primitivci psovali Xhaki, pa to ni pas sa maslom ne bi mogao pojesti. Lik ih je jednostavno fudbalski i mentalno patosirao i svaka mu cast na tome.
nestofino
Ja i ? Xhaka!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.