13

Komentari (13)

VenamaHrabrih
@koraj. Ne, nego ću dati dijete hetero alkoholičaru i prostitutki da ga "čeliče" i odgajaju. Bolje nego da živi sretno i zadovoljno okruženo ljubavi. Puno sirotište djece hetero-parova. Jesi li ti spreman??
koraj
Ovaj komentar dokazuje da si ucesnik "parada". Dao bi ti dijete al ne mozes kad te "muz" trpa u rupu iz koje se djeca ne radjaju. Aj vozdra.
jassony
Dosjes u moju kucu i nameces mi sta cu i kako, o cemu buncaju, ne svidja ti se napravite prvenstvo supak meraklija i tamo se *****dzajte
VenamaHrabrih
Ako znaš da komšija bije ženu i djecu nećeš reagirati, jer su to pravila u njegovoj kući?
emrah
A u Qataru svi nezadovoljni pa i dalje nastavljaju da zive u njemu??
koraj
Ne, nego ako imas dvojicu komsija dadnes im svoje dijete. Bice oni bolji roditelji. Tako se pokazuje podrska "one love" naciji. Jesi li spreman na to???
antikomunist
Napokon neko normalan. Ali to je ta "demokratija"-za cemerikance islamofobe i za truhle zapadnjake-ovo NIJE SLOBODA GOVORA NI IZBORA-U DEMOKRATIJI MOŽEŠ REĆI ŠTA ŽELIŠ. Ali samo ako govoris kako ONI žele, e onda je to "demokratija". Inače si "terorista". Ovo je nametanje svoje volje drugima a nikakvo"ugrožavanje prava". Nek se hebe ko s kim hoće, lična stvar", ali nek ne pokušavaju drugome nametati svoju vrstu"demokratije"!
VenamaHrabrih
A šerijat nije nametanje volje??
user1647539682
Bas tako igrajte fudbala neka se sa tim bavi neko druhi....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.