Granit Xhaka promijenio profilnu fotografiju i vjerovatno se "ispisao" iz Arsenala

Gotovo je?

Granit Xhaka promijenio profilnu fotografiju i vjerovatno se "ispisao" iz Arsenala

E. Škorić

Kapiten Arsenala Granit Xhaka napravio je skandal na utakmici protiv Crystal Palacea u nedjelju (2:2).

Arsenal nije uspio da savlada Palace na svom Emiratesu i to samo po sebi ne bi bilo toliko ni loše da se nije desio incident s Xhakom u prvom planu.

Reprezentativac Švicarske je uzvratio navijačima po izlasku iz igre. Provocirao je navijače koji su ga kritikovali, a onda se odbio rukovati s trenerom Unaijem Emeryjem, da bi potom skinuo dres i odjurio u svlačionicu.

Teško je da će poslije ovog skandala ostati kapiten Arsenala, a pitanje je i da li će za njega biti mjesta u timu u narednim mečevima.

Prema najavama, neće ga biti u rosteru za derbi s Liverpoolom, a mnoge Arsenalove legende, kao i svi navijači londonskog kluba, smatraju da je vrijeme da napusti Emirates.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da se sve raspada na liniju Xhaka - Arsenal jasno je i nakon što je danas igrač odlučio da za profilnu fotografiju umjesto one u dresu Arsenala postavi u dresu Švicarske, na kojoj je također kapiten.

Top Komentari

Hep333k
Vrhunsko novinarstvo.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi