Mnogi su Xhaki okrenuli leđa, ali njegov saigrač ga ohrabruje

Bellerin poziva na zajedništvo

Mnogi su Xhaki okrenuli leđa, ali njegov saigrač ga ohrabruje

E. Škorić

Granit Xhaka je postao omražena ličnost u sjevernom Londonu nakon dešavanja u nedjelju.

Arsenal je remizirao s Crystal Palaceom, a Xkaha je zamijenjen pola sata prije kraja, no Švicarac je ušao u sukob s vlastitim navijačima.

Hector Bellerin sada je komentarisao potez svog saigrača, kojeg navijači Arsenala više ne žele ni kao kapitena, a ni kao igrača kluba.

"Svi smo mi ljudi, imamo emocije s kojima se ponekad teško nositi", rekao je Bellerin, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moramo ostati ujedinjeni, samo tako možemo pobjeđivati".

Xhaka je pokazao da nije dosljedan kapitenske trake u Arsenalu, a sada se očekuje i reakcija kluba.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arsenal_fan_1886
svi prethodni kapiteni su zavrsili vrlo brzo: 2007-2008: William Gallas 2008-2011: Cesc Fabregas 2011-2012: Robin van Persie 2012-2014: Thomas Vermaelen 2014-2016: Mikel Arteta 2016-2018: Per Mertesacker 2018-2019: Laurent Koscielny Arsenalu nije u interesu da ima autoritativnog i dugorocnog kapitena. uglavnom su imenovali one za koje su znali da ce ih naredni transfer period prodati
0 0
yossarian
Poranila kujica MiaGazija Khalifa da zacvili koju. Evo je opet se svađa sama sa sobom, hahaha.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi