Graovac na pragu povratka u Zrinjski

Ubrzo bi trebao ponovo obući dres Plemića

Graovac na pragu povratka u Zrinjski

Edmir Škorić

Defanzivac Daniel Graovac (23) u narednim bi se danima trebao vratiti u redove mostarskog Zrinjskog.

Graovac je u Zrinjski došao u zimu 2013. godine i s Mostarcima je osvojio dva naslova prvaka (2014. i 2016. godine), a za ovaj klub je u 97 nastupa postigao dva gola.

Iz Zrinjskog je dobio i poziv u A reprezentaciju BiH, a navijači su mu prošle godine dali nagradu Filip Šunjić Pipa zbog onoga što je pokazivao na terenu i načina na koji je predstavljao Zrinjski.

Ljetos je prešao u Belgiju i igrao je u Mouscronu na posudbi iz Apollona (Kipar), ali je u dresu ovog kluba odigrao samo dva meča i trener Rednić nije računao na njegove usluge, što je i razlog zbog kojeg se vraća u BiH.

Graovac je za SportSport.ba otkrio da bi se trebao ubrzo vratiti u Zrinjski. Zbog pravila da u sezoni ne može da igra za tri različita kluba, njemu je jedina opcija da se vrati u Mostar i on nema ništa protiv toga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zrinjski me kontaktirao i svi znaju da je taj klub u mom srcu. Nadam se iskreno da ću se vratiti i sve bi to trebalo da bude poznato u narednih dva-tri dana. Mislim da će sve biti u redu", rekao nam je Graovac, koji bi bez dileme bio veliko pojačanje za tim koji želi da odbrani titulu, a zasad je na dobrom putu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi