Graovac: Ne smijemo potcijeniti Olimpic

Stoper Zrinjskog nakon poraza od Sarajeva

Graovac: Ne smijemo potcijeniti Olimpic

M. Maksimović

Nakon duže pauze mjesto u timu Zrinjskog nedavno je zauzeo i reprezentativac Danijel Graovac. On je u porazu od Sarajeva na Koševu odigrao svih 90 minuta, korektno odradivši svoj dio posla.

Nakon duže pauze mjesto u timu Zrinjskog nedavno je zauzeo i reprezentativac Danijel Graovac. On je u porazu od Sarajeva na Koševu odigrao svih 90 minuta, korektbo odradivši svoj dio posla.

“Nezahvalno je što sam se nakon duže pauze vratio u derbiju protiv Sarajeva. Ipak, smatram da sam svoj posao uradio vrlo dobro. Lično sam zadovoljan, a nadam se da je zadovoljan i stručni štab. Dugo sam čekao na povratak, a dojam i raspoloženje pokvario je poraz“, rekao je Graovac za SportSport.ba.

Zrinjski u subotu ima priliku vratiti se na pobjednički koosijek. Protivnik je Olimpic, tim koji se prema mišljenju Graovca, ne smije podcijeniti.

“Protiv Olimpica moramo igrati isto kao da je na drugoj strani Sarajevo ili Željezničar. I oni su dosta tokom ljeta promijenili tim, tu je dosta novih igrača koji tek trebaju da se dokažu, ali daleko od toga da su naivan protivnik. Ne smijemo ih potcijeniti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ambicije Zrinjskog u novoj sezoni su posve jasne. Graovac vjeruje da će se smoći snage odbraniti naslov prvaka.

“Naše ambicije su odbraniti naslov prvaka Bosne i Hercegovine. Konkurenti u borbi za naslov vjerovatno će biti Široki Brijeg, Sarajevo, Sloboda i Željezničar. Nema izrazitog favorita, jer su svi timovi sačinjeni od kvalitetnih igrača“, rekao je Graovac.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi