Za fudbalske sladokusce: Pet mečeva PL u direktnim prenosima

Premijer liga, 3. kolo

Za fudbalske sladokusce: Pet mečeva PL u direktnim prenosima

A. Beganović

U petak, subotu i nedjelju na rasporedu su utakmice 3. kola Premijer lige Bosne i Hercergovine, a čak pet će biti prenošeno putem televizijskih ekrana.

Prvi susret 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine već u petak odigrat će Sloboda i Vitez, a ljubitelji bosanskohercegovačkog fudbala isti će moći pratiti u diretnom prenosu na Arena sport televiziji.

U subotu su na rasporedu četiri susreta s tim da će tri biti direktno prenošena. Duel Željezničara i Širokog Brijega (20:00) prenosit će Arena sport, dok će duel Čelika i Sarajeva (17:30), te Zrinjskog i Olimpica (20:30) prenositi Moja TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treće kolo Premijer lige svojim susretom zatvorit će Mladost i Metalleghe, a ovaj meč prenosit će BHT1 (17:00).

utakmica datum i vrijeme TV
Sloboda - Vitez 5. avgust, 17:00 Arena sport
Željezničar - Široki Brijeg 6. avgust, 20:00 Arena sport
Čelik - Sarajevo 6. avgust, 17:30 Moja TV
Zrinjski - Olimpic  6. avgust, 19:30 Moja TV
Mladost - Metalleghe 9. avgust, 17:00 BHT1
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti