Grasshoppers u krizi, Kodro i Kapić igrali od prve minute

Poraz Grasshoppersa od Siona

Grasshoppers u krizi, Kodro i Kapić igrali od prve minute

U okviru 27. kola švicarskog šampionata u Cirihu su snage odmjerili Grasshoppers i Thun.

Skakavci su nastavili bilježiti loše rezultate, pa su tako i večeras pretrpjeli poraz, a na kraju Thun je slavio rezultatom 2:0.

Prvo poluvrijeme na "Letzigrundu" je završeno bez pogodaka, a iako je statistički Grasshoppers u nastavku bio bolji, gosti su bili ti koji su tresli mrežu. Prvo je u 47. minuti za vodstvo Thuna pogodio Spielmann, da bi potom pet minuta prije kraja konačnih 2:0 postavio Karlen.

Od prve minute za Grasshoppers su zaigrali bh. fudbaleri Kenan Kodro i Rifet Kapić.

Grasshoppers je nakon novog poraza na sedmoj poziciji u Super ligi sa 31 osvojenim bodom, dok je Thun na poziciji niže sa četiri manje.

Švicarska liga, 27. kolo:

Grasshoppers - Thun 0:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi