Grbavac objavio spisak za pripreme u Maglaju

Selektor bh. kadeta

Grbavac objavio spisak za pripreme u Maglaju

Selektor kadetske rukometne reprezentacije BiH, Zdenko Grbavac, objavio je spisak za kontrolno okupljanje koje će biti održano od 18. do 20. marta u Maglaju.

Na novom spisku Grbavca se nalazi 30 imena, a među njima se ovaj put ne nalaze rukometaši iz inostranstva.

Poziv za kontrolno okupljanje su dobili: Maid Džanbegović, Jasmin Avdić, Ante Grbavac, Adin Karanović, Adi Pašalić, Ismar Tahirović, Tarik Mujičić, Aldin Imširović, Selmin Zahirović, Belmin Nadarević, Rajko Maričić, Danijel Jurić, Danijel Bižić, Zlatko Kreso, Edon Totaj, Almedin Hukić, Mislav Grgić, Luka Telen, Bojan Marković, Kemal Hamzić, Tarik Karabegović, Kenan Pecikoza, Stefan Stančić, Ibrahim Haseljić, Tomo Pervan, Arsenije Bubić, David Prestaš, Andrej Miljuš, Emir Bajraktarević, Haris Buljina.

Iz Rukometnog saveza su saopštili da su igrači obavezni doći na okupljanje 18. marta u hotelu Galeb, a obavezni su ponijeti opremu za treninge i loptu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi