Tomislav Ivković tražio od Manijaka da prestanu pjevati Merlinov hit, a ovo je odgovor Grbavice

U inat treneru

Tomislav Ivković tražio od Manijaka da prestanu pjevati Merlinov hit, a ovo je odgovor Grbavice

M. Šljivak

Navijači FK Željezničar na zanimljiv su način odgovorili treneru Tomislavu Ivkoviću na njegovu 'žalbu' oko pjesme Dine Merlina.

Ivković se požalio da navijači nemaju potrebe da pjevaju Merlinov hit "Zar je to sve što imam od tebe".

"Ta djeca imaju ubrzano odrastanje, ja bih rekao, u situacijama na koji se nisu navikli. Ponašaju se krajnje odgovorno i daju svoj maksimum i na treninzima i na utakmicama. Zato ih ja branim dokle god sam tener Željezničara", rekao je Ivković i dodao je:

"Molim navijače, pogotovo ove s juga, da onu pjesmu od Dine Merlina, koja mene i igrače izuzetno vrijeđa, pjevaju na nekim drugim adresama jer ovi igrači to nisu zaslužili. Ima jako puno Željine djece koja osjećaju ovaj grb i vole ovaj klub i treba im pomoć jer im je ovo prva seniorska sezona".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odgovor je stigao danas na utakmici protiv Radnika. Pjesma se ponovo čula i navijači Željezničara su poslali jasan odgovor Ivkoviću.

Ovako je to izgledalo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GMOKokosh
Tačno 46 ih na golubarnik u?
2 3
Alen23
sta su uradili od ovog kluba bzs
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi