8

Komentari (8)

Stanley
I ovaj sjever liči na sve osim stadiona. Kao da si negdje u Bangladešu ili Mumbaiju... Sreća pa su popravili magistralu, jer se sjećam da je izgledalo kao da si bio u Kabulu. I ova Grbavica je teški sovjetski gheto..
HarisADP
Znas ti da sam ja mrzio zelju iz dna duse. Cio grad navijao za zelju ja za njukasl. Iz krajine sam. Upravo zbog te tribine sam presto da mrzim zelju. Doso jedan dan tu a ono mirisi bosanski lonac, pa tamo buregdzinica. Tad sam sam sebi reko pa covjece ovo je bosanski klub, ja ne mogu da mrzim bosanski klub. Inace to se desilo dok sam trolu ceko 2007. Tad sam upisao fax u Sa. Tako da pusti bracu muslimane u Kabulu i Bangladešu, majku ti u picku ****m komunisticku odurnu. I treba takav da bude pizda ti materina odurna
Stanley
Ma ti nisi dobar druže. Očigledno si puko. Kakav crni Željo. Pišem ti o realnom stanju stadiona/države ti meni o bosanskom loncu.
Karić
Šta se dešava ,ništa se ne dešava ....... Mnogo smo.jaki
Ivica_Osim8
Preletjeli Grbavicu, zmajevi rasirenih krila, veceras Bosna igra, na jugu je dobrila
K79
Jeli neko uspio kupiti kartu ?!
user1582313617
user1571956549
Ljepota od stadiona...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.