13

Komentari (13)

user1574859714
U stanju smo sve upropastiti.Od jednog sjajnog travnjaka i terena opet je nasatala njiva kao sto je prije bila. Nama ne trena nista praviti. Nek igraju na njivama,oranicama jer bolje nisu ni zasluzili. Evo cekam od uprave, posto su rekli da nastavljaju sa istim principima poslovanja kao i do sad,da nam traze pare za odrzavanje terena.
Taceoni
Pomozi travnjak.ba
pjanke.sa
Ide sada hajde po dvije markice. Samo nazalost njih ima da se skupe a mi pitari ne mozemo 200KM za klub skupiti.
E.Car
Snijeg se mašinama cisti samo ako je teren zaleđen a nema šanse na ovim temperaturama. Zato je trebalo lopate u ruke manekenima i trening fizike. Ništa im ne bi bilo i to jutros u 5 sati.
E.Car
I za teren treba uputstvo za održavanje niko nije rođen sa da sve zna.
tarchi
Sve smo u stanju maximalno brzo usrat u ovoj usranoj Bosni. Neko pomenu grijace! Kakvi bolan grijaci, nije to ni ugradjeno tamo, sve i da je bilo po projektu.
Zayebinjoo
A gdje su grijači ? Ili su ih prodali u sekundarne sirovine
SamoZrinjski
Pa oštetili su travnjak čisteći snijeg inžinjeri...
pjanke.sa
Ovi bi kamen pokvarili
Lavillenie
@pjanke.sa trazim te po vjestima o torpedu a zaboravio sam da si ti samo ispod vijesti o Zelji hahahaha
pjanke.sa
Nema vijesti o Torpedu majstore koji je to klub?
ded
Potrošio nam vaš Jasika Suad svi čičkovo ulje za mašine,jbg.Imaš li ti ženu.?;.
Catanzaro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.