Navijači Veleža napravili sjajnu atmosferu na Grbavici

Čeka se početak utakmice

Navijači Veleža napravili sjajnu atmosferu na Grbavici

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri Veleža igraju večeras na Grbavici protiv Colerainea.

Rođeni su nakon 33 godine uspjeli da izbore plasman u Evropu, a večeras na Grbavici igraju prvo pretkolo Konferencijske lige.

Utakmica između Veleža i Colerainea igra se od 20:30 sati, a poznato je da će na tribinama biti 5.000 navijača.

Navijači Veleža još su u jutarnjim satima počeli pristizati u Sarajevo, a ispred Grbavice okupili su se nekoliko sati pred meč.

Nakon provjere u kontrolnim punktovima navijači su konačno ušli na tribine i s nestrpljenjem očekuju početak utakmice.

U našoj fotogaleriji možete pogledati kako trenutno izgledaju tribine na Grbavici, te je sigurno da će Rođeni imati veliku podršku.

Rođeni počinju meč u sljedećem sastavu: Bogdanović, Ćosić, Zvonić (k), Zeljković, Radović, Hasanović, Radovac, Ovčina, Anđušić, Brandao i Zajmović.

Na klupi su ostali: Kačevanda, Zubanović, Pršeš, Georgijević, Isić, Osmić, Sijamija, Ferreyra, Alagić i Vehabović.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Za Coleraine od prve minute igraju: Deane, Kane (k), Brown, Canning, Traynor, Wilson, Lowry, Carson, Glackin, Shevlin i Doherty.

Utakmicu će suditi turski arbitri na čelu sa Abdulkadirom Bitigenom.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi