Grci, čekamo vas u Zenici: Bilino polje spremno za sutrašnji meč!

Nadamo se paklenoj atmosferi i pobjedi Zmajeva

Grci, čekamo vas u Zenici: Bilino polje spremno za sutrašnji meč!

S. Mlaćo, foto: D. Kurbegović

Nakon pobjede nad Armenijom (2:1), nogometna reprezntacija naše zemlje sutra će na Bilinom polju dočekati selekciju Grčke.

Zmajevi se tako sa Grbavice sele u Zenicu i očekivati je pravi spektakl u utorak navečer.

Zenički stadion spreman je za sutrašnji važan duel koji očekuje izabranike Roberta Prosinečkog. Travnjak je kako smo se i sami uvjerili u sjajnom stanju, postavljena je i tampon zona oko stadiona, a sutra će biti i izmijenjen režim saobraćaja.

Za dobar teren zasluge idu i NK Čelik, čiji su nogometaši posljednju sedmicu trenirali na Kamberovića polju kako bi sačuvali teren za utakmicu reprezentacije BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Meč između BiH i Grčke igra se u sutra sa početkom u 20:45 sati.

Top Komentari

Junuz
Samo da ne bude atmosfera ko u sarajevu
2 14
ArminA
Teren izgleda extra ,ali nam fali kapaciteta. Cak i Lihtenstein ima vece stadione tj sa vecim tribinama. Trebamo vece stadione tj makar jedan da moze ugostiti reprezentaciju gdje cemo imati mi mali ljudi vise sansi za karte ,ovako sve odnesose glavonje i nama ne ostaje nista. Stadion od 40 000 mjesta bi bio idealan za Repku.
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi