Grci znaju od čega im zavisi težina kazne za transparent

Nadaju se blagoj kazni

Grci znaju od čega im zavisi težina kazne za transparent

Endin Čaušević

FIFA je danas saopštila da će pokrenuti istragu zbog dešavanja na meču između Grčke i Bosne i Hercegovine.

U centru pažnje sportske javnosti i dalje se nalazi sinoćnji meč, odnosno dešavanja na tribinama Karaiskakisa. Grci znaju da ih očekuje kazna zbog transparenta "Nož, žica, Srebrenica", a mediji u ovoj zemlji poručili su da znaju od čega im zavisi težina kazne.

"Kazne će dobiti i BiH zbog bakljade, ali navijači u ovoj zemlji očekuju da nas FIFA žestoko kazni zbog trasparenta. Koliko će teška ova kazna biti zavisi od izvještaja glavnog sudije Erikssona, te delagata koji su bili na tribinama", poručili su grčki mediji.

Grčki mediji na sve načine pokušavaju skrenuti pažnju sa sramotnog trasparenta, jer uporno u žižu svega pokušavaju gurnuti bakljadu naših navijača. Ipak, nadamo se da Eriksson i njegovi delegati neće nasjesti na te priče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi