Pomalo misteriozna situacija

Gdje je Izet Hajrović?

8

Komentari (8)

FahroKonjHodzic
cuj gdje pa objesijo se niste culi
Krivaja Zavidovići
Opet je imao kakvu-takvu dosadašnju karijeru. Igrao za Galatu, prvu ligu Španije, Njemačke, Grčke, Švice, igrao evropska takmičenja sa Dinamom(čak i LŠ), igrao za repku na SP u Brazilu... A šta je igrao njegov brat koji je prošao Arsenalovu fudbalsku školu? Drugu ligu Švice i treću Njemačke...
user1574859714
Od svih nabrojanih klubova jedino je u Dinamu nesto igrao ostalo slabo. Jedino sto ga je proslavilo je onaj gol protiv Slovacke.
Krivaja Zavidovići
Igrao je u Grashopersu 3,5 sezone, odigrao je više od 100 utakmica. U Verderu 40-tak za sezonu i po, istina veći broj utakmica kao džoker...
Arnel925
Može jedino u Konjic a i tamo ce biti rezerva
Tas14
Make075
Uskoro Tuzla City :)
nakopitam
Jebbem mu onu njegovu ufuranu stuhu. Ona mu je unistila karijeru a kad mu potrosi sve nestace i ona. Ali boli ga racku ima on Svisarske papire, moze uvjek tamo na baustelu. Kod njih je dobra plata.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti