Gdje je Izet Hajrović?

Pomalo misteriozna situacija

Gdje je Izet Hajrović?

Haris Zilić

Fudbaleri često nestanu sa scene, a bh. javnosti je posebno zanimljiv Izet Hajrović, heroj Zmajeva iz Slovačke 2013. godine, kao da je nestao iako se 2021. godine pridružio grčkom Arisu.

Na transfermarktu Izet Hajrović se još vodi kao fudbaler Arisa.

Međutim, informacije iz tekuće sezone pokazuju da Hajrovića nema ni među 25 fudbalera tima iz Soluna koji su prijavljeni ove sezone za zvanične utakmice.

Statistika govori da je Hajrović posljednje zvanične utakmice odigrao prošle sezone i skupio je svega 11 nastupa za Aris.

Nema ni informacija o eventualnoj povredi Haajrovića.

U urednim informacijama za Aris koje objavljuje ugledni transfermarkt, bh. fudbaler je na spisku igrača, ali nema pokazatelja povrede ili neke posudbe.

Oglasi

Da stvar bude zanimljivija Hajrović ne konkuriše ni za B tim Arisa koji se takmiči u nižem rangu fudbala u Grćkoj.

Možemo reći na momente misteriozna situacija koja se veže za 31-godišnjaka koji je za reprezenatciju Bosne i Hercegovine skupio 27 nastupa i postigao šest golova.

Naravno, gol za trijumf protiv Slovačke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine zauvijek će ostati upisan u historiju bh. fudbala. To je bio pogodak koji nam je na kraju otvorio vrata Brazila.

Očigledno da Hajrović proživljava najteže trenutke karijere.

Spominjalo se i o njegovom povratku u Švicarsku, međutim na špekulacijama je sve stalo.

Potražite više informacija na temu Super League:

Informacije do kojih se može trenutno doći govore da je član Arisa i to je sve.

U karijeri je Hajrović nosio dres Zuricha, Grasshopersa, Galataaraya, Werdera, Eibara i zagrebačkog Dinama.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
cuj gdje pa objesijo se niste culi
1 7
nakopitam
Jebbem mu onu njegovu ufuranu stuhu. Ona mu je unistila karijeru a kad mu potrosi sve nestace i ona. Ali boli ga racku ima on Svisarske papire, moze uvjek tamo na baustelu. Kod njih je dobra plata.
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi