8

Komentari (8)

stranputica
Konačno PRAVDA ZA NAVIJAČE....
Zulfikar
Grcka je Balkan tj nije otok , bez obzira cak i da imaju Margaret Thatcher ove restrikcije i izmjene zakona im nece toliko pomoci. Zatvaranjem klubova navijaca ucinit ce da ce ti klubovi nastaviti djelovanje underground tako da ce brojka biti znatno manja ali mnogo brutalnija jer ce clanovi ekipe biti birani.
MaDaj
ma daj, cim prvi odlezi 5 godina zbog gluposti, sledecih 20 ce rep medju noge i nece se cuti... ovo je SUPER da cijela drzava staje za promjenu,
Zulfikar
A da li ce iko odlezati 5 god? Malo ko ili niko ne dobije maksimalnu kaznu u Grckoj ali i u Evropi opcenito. To ti je po sistemu maksimalno 5 god sto znaci da uz solidnog odvjetnika to je 2.5-3 godine, dakle doticni je vanka za 12 mjeseci.
stranputica
Treba platiti solidnog odvjetnika. Kad ti država sa svojim tužilštvom legne na leđa ti si gotov. Pogledaj npr. Sanadera kako izgleda...Drug moj nema spavanja, nema mira, godinama se vucara po sudovima. A nakr'o se para za tri života, ....
Goran86
Interista1993
Bravo za Grcku. Nesto slicno da imamo vlast mogli bi i mi prepisati da se stane u kraj fasistickim orgijanjima na nasim stadionima.
Koljicfan
Bujrum, bujrum.. BiH ce biti dzennet ako bog da!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.