Grčki velikan je pokušao iskoristiti koronavirus, ali UEFA nije nasjela

Kazna ostaje na snazi

Grčki velikan je pokušao iskoristiti koronavirus, ali UEFA nije nasjela

A. Čaušević

Pandemija koronavirusa je učinili da se na mnoge stvari progleda kroz prste pa kriteriji nisu toliko oštri kao u ranijim godinama. To je pokušao iskoristiti grčki velikan Panathinaikos.

Panathinaikos je 2018. godine suspendovan na tri godine neigranja u evropskim kubovima zbog katastrofalnog finansijskog stanja u klubu.

Nakon što su odrađene dvije kazne Zeleni iz Atine su pokušali iskoristiti koronavirus te su tražili od UEFA-e da se kazna zaledi, ali plan nije bio uspješan.

Iz Nyona je bio stigao negativan odgovor, argumenti koje je predložio višestruki prvak Grčke nisu uzeti u obzir pa je suspenzija ostala na snazi.

Potražite više informacija na temu Super League:

Pred nastavak prvenstva Panathinaikos se nalazi na četvrtoj poziciji grčke Super lige, ali nakon loše vijesti od UEFA-e pitanje je s kakvim ambicijama će dočekati nastavak prvenstva i nastupe u play-offu.

Top Komentari

user1582647693
Grcki borac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi