Greška iz Berishinih noćnih mora: Gol koji je zavio Lazio u crno u 95. minuti
Foto: Screenshot

Nebeskoplavi poraženi na Olimpicu

Greška iz Berishinih noćnih mora: Gol koji je zavio Lazio u crno u 95. minuti

Večeras je Lazio u okviru četvrtog kola Grupe E Lige Evrope na Olimpicu ugostio ekipu Celtica u želji da se revanšira Škotima za poraz iz prošlog kola i dođe do pozicije koja bi mu uvećala šanse za plasman u nokaut fazu.

Međutim, Lazio je izgubio od Celtica i večeras, rezultatom 1:2 nakon preokreta gostiju, a kako je Cluj u drugom meču Grupe E savladao Rennes, Rimljani se već sada mogu početi miriti sa neuspjehom u Ligi Evrope.

Na Olimpicu je do samog finiša meča rezultat glasio 1:1, ni remi ne bi bio sjajan za Lazio, ali bi bilo nade. Međutim, na isteku četvrte minute sudijske nadoknade je na scenu stupio Valon Berisha.

Berisha se poigravao na svojoj polovini, a zatim poslao užasan pas ka svom saigraču. Njegovo dodavanje je presjekao Edouard i pravovremeno uposlio Ntchama koji je pogodio za 1:2 i odveo Celtic do plasmana u nokaut fazu Lige Evrope.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kako je izgledao gol koji je "zaledio" Olimpico u petoj minuti sudijske nadoknade vremena pogledajte u video prilogu:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi