Griezmann shvatio šta se dešava i to je odmah priznao svojim prijateljima

Greška karijere

Griezmann shvatio šta se dešava i to je odmah priznao svojim prijateljima

E. Čaušević

Antoine Griezmann je na ljeto 2019. godine stigao kao veliko pojačanje u Barcelonu iz Atletico Madrida.

Barcelona je izdvojila čak 120 miliona eura za francuskog napadača, ali čini se da to nije bio baš najbolji potez. Griezmannu nikako da krene otkako je stigao u Barcelonu i muku muči s formom već mjesecima.

Katalonci su jučer poraženi sa 3:1 u El Clasicu od Real Madrida, a Griezmann je šansu dobio tek u finišu utakmice. Njemu igra Barcelone nikako ne odgovara i kao da to nije onaj napadač koji je odlično igrao u dresu Atletica.

Francuski L'Equipe piše danas da je Griezmann svojim prijateljima rekao da mu je veoma teško u Barceloni, te da je ovo jedan od najtežih perioda u njegovoj karijeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann misli da je dolazak u Barcelonu vjerovatno najveća greška koju je napravio u dosadašnjoj karijeri. To jasno pokazuje da će Francuz vjerovatno uskoro napustiti klub ukoliko se nešto drastično ne promijeni.

Na njegovom licu se jasno vidi da je nesretan, a nedavno je čak poručio treneru Koemanu da jednostavno ne igra na pravoj poziciji. Kada nastupa u dresu Francuske onda je to totalno druga priča i nevjerovatno je da u nekoliko dana dođe od sjaja do očaja i tako u krug.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adnanski
Igrao 90% utakmica od kad je stigao, probao sve moguce pozicije i sad kuknjava ne koristi ga se na pravi nacin!? Nemas muda kralju i gotovo. Svaku loptu igra lik na mrtvu siguru, unazad ili prvom do sebe, i onda nesto prica... Kad si igrac, klasa za koju slovis, nekad nesto i sam izmislis i kreiras, a ovaj je po meni vrhunski u promasivanju zicera!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti