Griezmann: Otišao je Messi, mnogo toga se promijenilo u Barceloni
FOTO - EPA

Komentarisao ispadanje Barce iz LP

Griezmann: Otišao je Messi, mnogo toga se promijenilo u Barceloni

A. Beganović

Francuski napadač Atletico Madrida, Antoine Griezmann, komentarisao je ispadanje Barcelone iz Lige prvaka.

Porazom od Bayerna španski klub se nakon mnogo godina od Lige prvaka oprostio u grupnoj fazi, a ispadanje Barcelone komentarisao je i Griezmann.

Njemu je nevjerovatno to što se Barcelona od Lige prvaka oprostila u grupnoj fazi, a jedan od glavnih razloga, prema njemu, je Messijev odlazak iz kluba.

"Nevjerovatno, Barcelona je godinama unazad ulazila u nokaut fazu. Mnogo toga se promijemilo. Messi je otišao, bio je od ključne važnosti za Barcelonu. Onda je došlo i do promjene trenera. Morate biti strpljivi i vjerovati onim ljudima koji rade u klubu", rekao je Griezmann.

Podsjetimo, Grizemann je u protekle dvije sezone nastupao za Barcelonu, a u ovom prelaznom roku posuđen je Atletico Madridu za koji je već ranije nastupao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jorgandžije će ga imati pravo kupiti na kraju sezone i to za 40 milona eura. U ovoj sezoni za Atletico je odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima, postigao je sedam pogodaka kojima je dodao dvije asistencije.

Osim za Atletico i Barcelonu u dosadašnjoj karijeri je nastupao i za Real Sociedad.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jasminn
Da je ostao Griezmann prosli bi, i u La ligi imali makar 6-7 bodova vise
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi