Komentar bivšeg igrača Bayerna 'uništio' je Memphisa: Mnogi dijele njegovo mišljenje
Foto - EPA

Sandro Wagner sasvim iskren

Komentar bivšeg igrača Bayerna 'uništio' je Memphisa: Mnogi dijele njegovo mišljenje

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone igra jako lošu sezonu.

Niko od igrača se ne izdvaja iz sivila katalonskog kluba, pa tako ni nizozemska zvijezda Memphis Depay.

Depay je nevidljiv bio u utakmici s Bayernom. Dobio je samo 27 posto duela, ali se potom i povrijedio.

Nakon što je čuo za procenat duela koje je Depay dobio protiv bavarskog velikana, nekadašnji fudbaler Bayerna Sandro Wagner poprilično je ponizio Nizozemca.

"Protiv Bayerna Memphis je dobio samo 27 posto duela. Trenutno je mnogo jači na Instagramu nego na terenu", rekao je Wagner za DAZN, a mnogi ljubitelji fudbala podržali su ovakav stav nekadašnjeg napadača Bayerna.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CW0nGrutvl4/[/instagram]

Depay je odigrao ukupno 21 utakmicu za Barcelonu i postigao je osam golova. Ni on sam nije zadovoljan ovakvim učinkom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek očekujem od sebe da zabijam golove i imam visoke ambicije. Moram zabijati više. To je potrebno timu", rekao je nedavno Memphis.

Međutim, on u narednih mjesec dana neće pomoći timu. Povreda ga je odvojila od terena i Barcelona se našla u novim problemima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Sve što je rekao je na mjestu potpuno tačno
8 1
Zoilomas
hahah pisete o covjeku kojeg je United pustio da ide jer nije mogao igrati uz Rashforda, on je ok u laksim ligama ali nije dovoljno dobar da igra u velikim nit je kad bio. Jos jedan cisti promasaj Barcelone.
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi