6

Komentari (6)

user1615102047
Zbog vas sam instalirao ad blocker
Squadron
@user1615102047 I ja ga imam, stalno dolaze poruke da iskljucim, ali radije bi svaki put pritiskao onaj x nego gledao njihove smrdljive reklame mamu im ****m
Passionmerka
Da se hoce neki novi portal napraviti, sa puno vise detalja i videa...ovaj je postao komedija od portala. Zna li neko neki drugi???
Prinudni
Bit će uskoro abd
dinass
Ljudi su u pravu,navalio je svim silama da ode i to u jednog od najvecih konkurenata i kad je usla voda u usi vraca se da ozivi karijeru.Mene podsjeca na zensko koje prevari momka pa dolazi da moli za drugu sansu i jedno i drugo su kuje najvece.
MaDaj
zvijezda tima, Otišao, vratio se i timu donijeo 100 milliona, šta bih jos htjeli hagaga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.