Neočekivano i žestoko: Pogledajte doček Griezmanna od navijača Atletica
Foto - Screenshot

Ne praštaju mu odlazak u Barcelonu

Neočekivano i žestoko: Pogledajte doček Griezmanna od navijača Atletica

M. Šljivak

Antoine Griezmann vratio se u Atletico Madrid posljednjeg dana prelaznog roka.

Francuz je odigrao dvije jako loše sezone u Barceloni i odlučio je da se vrati u klub u kojem je stekao status velike zvijezde.

Međutim, sigurno nije očekivao da će ga publika na povratku žestoko izviždati.

Griezmann je ušao u igru u 56. minuti meča protiv Porta. Zamijenio je Joaa Felixa, a sa tribina su stigle salve zvižduka.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Antoine Griezmann je dres Atletica nosio u periodu od 2014. do 2019. godine. Odigrao je 257 utakmica i zabio je 133 gola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, u ljeto 2019. godine odlučio se na odlazak u Barcelonu. Atletico je inkasirao 120 miliona eura za njegove usluge, a dvije godine kasnije ga je doveo besplatno uz opciju kupovine za 40 miliona eura.

Sudeći po dočeku navijača, Francuz više nije miljenik publike i morat će se dobro potruditi kako bi ponovo zaradio poštovanje navijača tima iz Madrida.

Top Komentari

dinass
Ljudi su u pravu,navalio je svim silama da ode i to u jednog od najvecih konkurenata i kad je usla voda u usi vraca se da ozivi karijeru.Mene podsjeca na zensko koje prevari momka pa dolazi da moli za drugu sansu i jedno i drugo su kuje najvece.
10 1
Passionmerka
Da se hoce neki novi portal napraviti, sa puno vise detalja i videa...ovaj je postao komedija od portala. Zna li neko neki drugi???
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi