Griezmann ima objašnjenje zašto mrzi Ronalda

Oglasio se nakon izjave Portugalca

Griezmann ima objašnjenje zašto mrzi Ronalda

Cristiano Ronaldo i Antoine Griezmann posljednjih dana su u centru medijske pažnje zbog izjave Portugalca da mu je Griezmann poručio da ga mrzi.

Naravno, svima je jasno da je to Francuz rekao u šali, ali ipak je fudbaler Atletica iskoristio priliku da objasnio ovu situaciju.

"Ronaldo je nekada bio moj komšija i stalno je prolazio pored moje kuće. Stalno smo se sretali. Ipak, ja sam se preselio prošle godine i više se nismo viđali kao prije. Sreli smo se ljetos u Miamiju nakon finala Eura. Bio sam na odmoru sa svojom djevojkom i sreli smo Cristiana u restoranu. Prišao sam mu da mu čestitam na tituli prvaka Evrope sa Portugalom i Real Madridom. Našalio sam se da ga mrzim jer sam još uvijek patio zbog poraza u finalu Eura. Ipak, ne mislim ništa loše o njemu iako me je pobjedio u oba ta finala i dao nam tri gola prošlog vikenda u derbiju", rekao je Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Real prošlog vikenda slavio u gostima kod Atletica sa visokih 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti