Griezmann je donio odluku? "Ako već moram da biram..."

Francuz daleko od Uniteda

Griezmann je donio odluku? "Ako već moram da biram..."

Edmir Škorić

Francuski napadač Antoine Griezmann više nije siguran da želi ići u Englesku.

Griezmann se povezivao s Manchester Unitedom i za mnoge je ta priča završena. Francuz je navodno pristao na uslove s Unitedom, ali kako je sada stvari stoje, neće to jednostavno ići.

Sjajni napadač Atletico Madrida je u najnovijem intevjuu za francuske medije otkrio da mu je dobro u Španiji.

"Dok sam bio u Sociedadu, osjetio sam da trebam otići. Sada nemam tu želju. Ko zna kako će sezona završiti. Ao se završi loše, to pitanje će se otvoriti, ali sada to nije toliko bitno", rekao je Griezmann, pa je dodao:

"Osim toga, pitam se gdje bih mogao da idem. U Španiji postoje Barca i Real. Barca ima trojac u napadu, Real je nemoguća misija. Njemačka liga me ne privlači puno, Francuska također ne. Engleska? Hmm, imam puno dvojbi oko privatnog života. Tamo je kiša, vrijeme je loše, a ne bih da to utječe na moje raspoloženje".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Da, gledam englesku ligu. Stadioni su puni, ali meni najviše odgovara španska liga. I ako bih birao, izabrao bi Španiju", istakao je Griezmann koji je ove sezone u 32 nastupa za Atletico u svim takmičenjima postigao 16 golova uz osam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi