10

Komentari (10)

Ko je čuameni bokte HAHAHHAHAHAHAH
E.Car
Odgovor je jednostavan, obijica su odlični ali protiv jednog se možeš odbraniti a protiv drugog kad želi da igra ne možeš!!!
Starigrad01
Svaka čast svima al Messi je ipak ispred svih,otkada se igra fudbal.Ovo majka još nije rodila.Sretni smo što živimo u vremenu ovog fudbalskog genija.Bravo Velemaestro.
axel42
Pa ti nikog drugog nisi ni vidio da igra fudbal!! Pratiš fudbal od 2014 kad je Barca bila ma vrhuncu i dolaziš do zaključka da ovakvog još nije bilo! Bilo je boljih a i biće boljih! Dobar jeste, nema šta! Negdje medju 10 najboljih!!
vence
Daj 4 bolja? Evo nisam i blizu fan Mesija
nestofino
Starigrad01
Pratim fudbal i idem na utakmice skoro 50 godina.Uzivo sam gledao Maradonu,Ronalda,debelog Ronalda,Platinija i.t.d.Pape mi bio i ostao svetinja.Možda bi bio rame uz rame sa ovim gore nabrojanim da je mogao sa svojih 20 godina igrati za neki strani tim.Eto od kad pratim fudbal.I opet kažem da je Messi ubjedljivo najbolji fudbaler svih vremena i to ubjedljivo.
Adnanos
Prvo Messi je jos jedan novi Maradona a i Pele i Maradona su bili bolji igraci od Messija. Messi je tek treci. Pogledaj dobro sta je Maradona radio na terenu. Pa covjece pogledaj samo sta je Maradona radio sa 10 godina.
vence
Pa pogledaj samo koliko su tehnika i tehnologija napredovali i koliko se danas rade analize i koliko se radi na taktici..za razliku od prije..ajmo igrati i nek pobijedi bolji..hajdemo barem malo biti realni..stvarno. islis da bi Maradona danas onako plesao i igrao se? :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti