Griezmann otkrio na koji način će igrači Barcelone saznati rezultate testiranja

U petak počinju trenirati?

Griezmann otkrio na koji način će igrači Barcelone saznati rezultate testiranja

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone stigli su danas u trening kamp gdje su testirani na koronavirus, a zatim su odradili ljekarske preglede.

Igrači i članovi prvog tima katalonskog kluba nakon skoro dva mjeseca ponovo su došli u trening kamp gdje su testirani, a ukoliko sve bude u redu treninge će nastaviti u petak.

Nakon što su završili testiranje i ljekarske preglede prvi koji se obratio javnosti bio je Antoine Griezmann. Francuski napadač je otkrio da je sve prošlo u najboljem redu, te da sada čekaju rezultate testova.

Griezmann je priznao da svi igrači jedva čekaju da se treninzi nastave nakon što su skoro dva mjeseca proveli u kućnoj izolaciji. Također, on je otkrio na koji način će dobiti rezultate testova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Testirali smo se svi danas na koronavirus. Sutra ćemo putem WhatsAppa dobiti rezultate testova. Nadamo se da će biti sve kako treba i da ćemo u petak već biti na treningu", izjavio je Griezmann.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi