Griezmann postigao dogovor sa Barcelonom, poznato čak i koliko će zarađivati
Inostrani mediji prenijeli su vijest da je Griezmann postigao usmeni dogovor sa Barcelonom, te će naredne sezone nastupati za njih.

Nove informacije su tu

Griezmann postigao dogovor sa Barcelonom, poznato čak i koliko će zarađivati

Esmer Oštraković

Barcelona je prije dva dana na nevjerovatan način eliminisana iz Lige prvaka, a ekipa koja ih je izbacila je Liverpool.

Odmah nakon eliminacije, krenule su razne špekulacije o rekonstrukciji ekipe Barcelone, kao i o novom treneru.

Inostrani mediji prenijeli su vijest da je Griezmann postigao usmeni dogovor sa Barcelonom, te će naredne sezone nastupati za njih.

Prema istom izvoru Francuz će u prvoj sezoni zaraditi oko 17 miliona eura, u drugoj milion više, a u trećoj godini 19 miliona eura.

Katalonski klub navodno je pristao platiti Atletico Madridu 120 miliona eura za dovođenje Griezmanna.

On je pristao na određeno smanjenje plate, kako bi pojačao ekipu Barcelone, te će biti zanimljivo kako će se stvari odvijati u narednom periodu.

Mogu tražiti nove klubove: Otpisana desetorica fudbalera Barcelone!

Madridski AS objavio je danas da su čelnici Barcelone donijeli odluku o tome koga će prodati ovog ljeta, odnosno da će čak desetorifa fudbalera napustiti Camp Nou na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako prenosi ovaj ugledni portal na listi otpisanih fudbalera nalaze se: Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Ivan Rakitić, Denis Suarez, Malcom, Casper Cillessen, Murillo, Rafinha, Thomas Vermaelen i Kevin-Prince Boateng.

Boateng i Murillo se nalaze na posudbi u Barceloni, ali su im već poručili da neće otkupiti njihove ugovore, te da će se oni na kraju sezone vratiti u svoje klubove Sassuolo i Valenciju.

Top Komentari

luks-02
To če se sigurno izkazati kao veliki promašaj.
0 0
VelaHavle
A debila, umjesto da pojacaju odbranu i dovesu jos nekog osmim Busquetsa da moze trcati a ne mrtvi rakitic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi