Griezmann postigao jedan od najbizarnijih golova ikad

A, htio je samo asistirati...

Griezmann postigao jedan od najbizarnijih golova ikad

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida savladali su jučer na Vicente Calderonu ekipu Betisa sa ubjedljivih 5:1 u okviru 31. kola Primere.

Atletico Madrid je iskoristio kiks Barcelone protiv Real Madrida i sada ih od prvog mjesta dijeli samo šest bodova. Atletico je bio ubjedljiv protiv Betisa, a blistao je ponovo Antonie Griezmann koji je postigao dva gola.

Griezmann je u 42. minuti utakmice pogodio za 2:0, a njegov gol je u najmanju ruku bio bizaran. Francuz je želio da asistira za svog saigrača, ali je golman gostiju promašio loptu koja je na kraju završila u mreži gostiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi