Griezmann se nagovorio protiv Atletica, pa brisao objave

Nezadovoljan igrom

Griezmann se nagovorio protiv Atletica, pa brisao objave

E. Škorić

Atletico Madrid sinoć je teškom mukom slavio u La Coruni protiv Deportiva s 1:0.

Gol je Atletico zabio tek u nadoknadi, a junak Madriđana bio je Thomas. Mnogi nisu bili zadovoljni partijom Jorgandžija, koji će vjerovatno ispasti u grupnoj fazi Lige prvaka jer nisu bili u stanju da pobijede  Qarabag u dva meča.

Nezadovoljan igrom Atletica je i Theo Griezmann, brat napadača Antoinea, koji je jučer zamijenjen u 80. minuti. 

"GRIEZMANN ne može da stvori šansu ako nema loptu, morao sam to reći", jedna je od objava Thea na Twitteru, koji je također napisao još nekoliko statusa, uputivši kritiku na očajno izdanje Atletica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Theo je brzo obrisao svoje objave, no naravno to nije promaklo španskim medijima, koji su objavili scnreenshotove u vjerovatno bijesu napisanih statusa. 

Atletico ne igra ni približno dobro kao prošlih sezona, Diego Simeone sve je više "ispričana priča", navodno je i blizu odlaska, a kritike na račun njegovog stila igre sve su žešće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi