Griezmann se nije pojavio na prozivci Atletico Madrida: "Imam još nekoliko dana odmora"

Čeka transfer u Barcelonu

Griezmann se nije pojavio na prozivci Atletico Madrida: "Imam još nekoliko dana odmora"

E. Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann u narednim danima trebao bi zvanično postati novi fudbaler Barcelone. 

Griezmann je još prije nekoliko mjeseci potvrdio da će ovog ljeta napustiti Atletico Madrid, a da su ga u ovom klubu prekrižili dovoljno govori činjenica da je Joao Felix dobio njegov broj sedam.

Međutim, Barcelona još uvijek nije aktivirala otkupnu klauzulu od 120 miliona eura zbog čega su iz Atletica poručili da očekuju Griezmanna na pripremama za novu sezonu.

Ipak, Griezmann je poručio da se neće pojaviti jer nema smisla da to radi kada se već oprostio od svojih saigrača. Iako su iz madridskog kluba poručili da će biti kažnjen jer je još uvijek njihov igrač on to nije ozbiljno shvatio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonski Sport objavio je jutros da se Griezmann nije jučer pojavio na prozivci Atletico Madrida i da je poručio Barceloni da što prije završe ovu transfer sagu. Ovaj napadač poručio je da ima još pravo na odmor i da nije obavezan da dolazi na treninge Atletica na početku priprema.

Griezmann bi u četvrtak trebao doputovati u Barcelonu na ljekarske preglede i potpis ugovora, a u petak bi zvanično trebao biti predstavljen na Camp Nou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije