Griezmann se opasno igra s Barcelonom i Atleticom

I dalje šuti

Griezmann se opasno igra s Barcelonom i Atleticom

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Antoine Griezmann i dalje se nalazi u centru pažnje zbog špekulacija da će karijeru nastaviti u Barceloni.

Griezmann na stolu ima ponudu Barcelone koja želi aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 100 miliona eura, ali još uvijek nije odlučio da li će napustiti Atletico Madrid. Selektor Francuske, Dider Deschamps, poručio je Griezmannu da mora saopštiti odluku do početka Mundijala jer ne želi da remeti atmosferu u ekipi.

Iako se očekivalo da bi Griezmann nakon sinoćnje prijateljske utakmice protiv Amerike konačno mogao nešto više da otkrije na kraju se to nije desilo. Napadač Atletico Madrida je samo kratko poručio da do početka SP-a ima još nekoliko dana i da će konačnu odluku saopštiti početkom sedmice.

"Drago mi je što vas toliko interesuje moja budućnost. Ne, nisam donio konačnu odluku. Imamo još nekoliko dana do početka Svjetskog prvenstva i sve će se znati u narednih nekoliko dana", poručio je Griezmann nakon sinoćnje utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi