Deschamps upozorio Griezmanna: Moraš to uraditi ili nećeš ići na Mundijal
Selektor Francuske ne želi da nešto remeti atmosferu u ekipi na Svjetskom prvenstvu gdje se mnogo očekuje od ove selekcije

Napadač Francuske na raskrsnici

Deschamps upozorio Griezmanna: Moraš to uraditi ili nećeš ići na Mundijal

Endin Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann nalazi se u velikoj dilemi nekoliko dana pred početak Svjetskog prvenstva koje se igra u Rusiji.

Griezmann još uvijek nije donio odluku o tome da li će ostati u Atletico Madridu i naredne sezone ili će karijeru nastaviti u Barceloni. Očito je da se ovaj napadač nalazi pod velikim pritiskom, a to je počelo smetat i selektoru francuske reprezentacije Didieru Deschampsu.

Prema pisanju francuskih medija Deschamps i Griezmann su sinoć imali razgovor nakon večere jer je selektor Trikolora želio dati jasnu poruku svom napadaču. Navodno, Deschampsu smeta što je Griezmann pod tolikim pritiskom i dao mu je uslov da odluči o svojoj budućnosti do kraja ove sedmice.

Deschamps ne želi da nešto remeti atmosferu u njegovoj ekipi jer se od Francuza očekuje mnogo na Mundijalu. Zbog toga je poručio Griezmannu da najkasnije sutra mora jasno reći šta je odlučio, odnosno ostaje li u Atleticu ili prelazi u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Barca je spremna da aktivira otkupnu klauzulu u njegovom ugovoru od 100 miliona eura, a to će Katalonci moći uraditi već 1. jula ukoliko Griezmann pristane na transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti