Griezmann: Sve je u rukama predsjednika

Ide ili ostaje?

Griezmann: Sve je u rukama predsjednika

Edmir Škorić

Antoine Griezmann je prisiljen da čita brojne špekulacije na vlastiti račun, ali kaže da tu ništa ne može da promijeni.

Griezmann je trenutno napadač Atletica, ali ako pratite dnevnu štampu, možete zaključiti da je na pragu Manchester Unieda. Doduše, ne baš na pragu, ali ga se uveliko povezuje s Crvenim vragovima.

Međutim, sam igrač kaže da ne odlučuje o svojoj sudbini i da ima ugovor s Madriđanima, pa pritisak stavlja na Enriquea Cereza, predsjednika Atletica.

"Sretan sam u Atleticu. Razgovarao sam s menadžerom, Kokeom i Godinom. Ipak, sve je u rukama predsjednika kluba. Vidjet ćemo šta će biti kasnije", kazao je Griezmann, pa je dodao:

"Ako idem ovog ljeta, onda će datum ovisiti o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. No, ponavljam, dobro mi je ovdje i moja budućnost će ovog ljeta biti odlučena".

Potražite više informacija na temu La Liga:

U 160 nastupa za Atletico Griezmann je dao 83 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti