Griezmann u januaru košta 200 miliona eura, a na ljeto je jeftiniji

Otkrio izvršni direktor Atletico Madrida

Griezmann u januaru košta 200 miliona eura, a na ljeto je jeftiniji

Francuski napadač Antoine Griezmann stalna je tema španskih medija. Oni ga stalno sele iz Atletico Madrida u Chelsea, PSG ili Manchester United, ali on je još uvijek član Jorgandžija.

Da postoji interes - postoji. On sigurno nije izmišljen, ali Atletico Madrid čini sve kako bi zadržao francuskog napadača i prvu zvijezdu tima.

To je potvrdio i izvršni direktor Atletica Gil Marin koji kaže da je januarska cijena za Griezmanna 200 miliona eura.

"Atletico ne želi prodati Griezmanna ni u januaru, ni na ljeto. Vrlo nam je bitan, odrastao je s nama i mi smo s njim. Jedini cilj nam je da nastavimo skupa ka zajedničkim uspjesima. Prošlog ljeta smo ga zadržali nadljudskim naporima, a vjerujem da će nam isto poći za rukom i ove godine", rekao je Marin pa nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Najvažnije za nas je da je otkupna klauzula za Griezmanna 200 miliona eura u januaru", poručio je on.

Dodajmo da će Francuz na oljeto biti nešto jeftiniji i koštat će, za mnoge prihvatljivih 100 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi