Griezmann umoran od stalnih špekulacija o odlasku

Francuski napadač se vidi u Atleticu i u budućnosti

Griezmann umoran od stalnih špekulacija o odlasku

D. Rakanović

Napadač reprezentacije Francuske i Atletico Madrida Antoine Griezmann ponovo je demantovao špekulacije da će na kraju sezone napustiti ovaj klub. 

On je istakao da je umoran od stalnih špekulacija o eventualnom odlasku iz Atletica.

"Uvijek isto pitanje. Ne znam šta da kažem. Ponavljam se, ali moram reći, sigurno je da sebe vidim u ovom klubu. Mislim da je to odgovor koji sam dao mnogo puta, ali samo to pitanje je zamorno", rekao je Griezmann.

Naime, otočki mediji francuskog napadača već neko vrijeme sele u Manchester United. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Griezmann je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Atleticom prošlog ljeta, a otkupna klauzula u ugovoru iznosi 100 miliona eura, koliko će morati platiti klub koji ga bude želio dovesti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi