Griezmannovi statusi uznemirili Redse: Šta je to sve Francuzu smetalo na Anfieldu?

Smatra da je sudija naštetio Atleticu

Griezmannovi statusi uznemirili Redse: Šta je to sve Francuzu smetalo na Anfieldu?

E. Škorić

Francuski napadač Atletico Madrida, Antoine Griezmann (30), nije nastupio u srijedu navečer zbog suspenzije u meču protiv Liverpoola.

Dok su njegovi saigrači vodili bitku na Anfieldu, na kraju i izgubili od puno jačeg Liverpoola rezultatom 2:0, Griezmann je na TV-u gledao susret, navijao i - pisao statuse.

Firmino je bio nezadovoljan suđenjem na utakmici, a naročito mu je zasmetalo isključenje Felipea nakon faula nad Sadijom Maneom. Sudija Danny Makkeile zvao je Brazilca da mu da žuti karton, međutim Felipe se nije obazirao na to.

Sudija iz Nizozemske je nakon toga još dva puta zovnuo Felipea i Brazilac ponovo nije reagovao, a to je bila kap koja prelila čašu. Nizozemski sudija je onda izvadio crveni karton i Felipeu pokazao put u svlačionicu.

"Protiv svih i protiv svakoga", napisao je francuski reprezentativac, aludirajući na crveni karton Felipea već na poluvremenu. Nije stao na tome, nakon utakmice objavio je novi tweet.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Na Anfieldu je žuti", napisao je nakon što je Diogo Jota dobio samo žuti karton nakon visoko podignute noge i opasne igre. Na sličan način je Griezmann u prvom susretu odigranom u Madridu dobio direktan crveni karton.

Nakon četiri kola grupne faze, Liverpool je vođa grupe B s maksimalnih 12 bodova. Atletico Madrid je pao na treće mjesto s četiri boda, Porto ima pet bodova nakon remija s Milanom, dok su Rossoneri neočekivano na dnu tabele i sa samo jednim bodom.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613424508
Pa trebo ih liverpol pustit da pobijede do crvenog kartona gubili 2-0 a crveni karton opravdan valjda sudija znaci neki autoritet na terenu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije