Svi su pokušavali da otkriju koga je to sinoć doveo Fernando Torres na Anfield

Totalno se kamuflirao

Svi su pokušavali da otkriju koga je to sinoć doveo Fernando Torres na Anfield

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sinoć su na svom terenu pobijedili Atletico Madrid sa 2:0.

Redsi su uspjeli da dođu do nove pobjede protiv madridskog kluba, a sinoć su na Anfieldu slavili sa 2:0.

Liverpool je poveo u 13. minuti golom Jote, a samo osam minuta kasnije Sadio Mane je pogodio za 2:0 što je bio i konačan rezultat meča. Atletico je od 36. minute igrao s igračem manje nakon što je Felipe dobio direktan crveni karton.

Na Anfieldu je sinoć u centru pažnje bio čovjek koji je ostavio veliki trag u oba ova kluba, a naravno riječ je o Fernandu Torresu.

Torres je nedavno počeo trenersku karijeru u Atleticu i iskoristio je priliku da se vrati na Anfield gdje je dobio aplauz domaćih navijača koji itekako cijene sve ono što je ostvario u dresu Liverpoola.

No, u centru pažnje je bila osoba koja je sjedila pored Torresa. Španac je sa sobom doveo nekoliko osoba na Anfield, ali niko nije mogao da otkrije ko je sjedio s njegove lijeve strane jer se u potpunosti kamuflirao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Legendarni španski napadač za Liverpool je odigrao 142 utakmice i zabio je čak 81 pogodak, te je upisao 20 asistencija. Naravno, najviše mečeva odigrao je za Atletico za koji je nastupio na 356 utakmica, te je zabio 122 gola i dodao 16 asistencija.

U svojoj karijeri Torres je još igrao za Chelsea, Milan i japanski Sagan Tosu gdje je i završio svoju karijeru prije dvije godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Nakon sto je Mane pogodio Salah posto sebican pokusavo sve sam a mogli su zabiti bar 5 komada
3 0
Brazuka
Nekada ste bili ozbiljan portal
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi