Griezmannu nije pravo: Mogao sam ja dobiti nagradu ili Kante, Mbappe...

O nagradi za igrača godine

Griezmannu nije pravo: Mogao sam ja dobiti nagradu ili Kante, Mbappe...

E. Škorić

Francuski napadač Anotine Griezmann je u razgovoru za španski As kazao da nije u redu da su u užoj konkurencijiza FIFA najbojeg igrača svijeta bili Luka Modrić, Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah.

Napadač Atletico Madrida smatra da je neko od francuskih zvijezda trebao da dobije nagradu nakon što su osvojili Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

"Odradili smo fenomenalno Svjetsko prvenstvo i cijela ekipa je zaslužila nagradu. Mbappé, Varane, Kanté ili ja, no to je tako", rekao je Griezmann.

"Zlatna lopta je ionako prestižnija nagrada i nagrada s više povijesti. Za nju mi je ostalo tri mjeseca da dam sve od sebe", dodao je Griezmann.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Griezmann je u dresu Atletica od 2014. godine na 145 mečeva postigao 80 pogodaka.

Top Komentari

struja
Evo sto ti je skromnost,ja pa ja.Drugo moras zaigrat u boljoj ekipi ,pati sad vidi .
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi