Griezmannu United nudi sve, od ljeta je na Old Traffordu?

Griezmannu United nudi sve, od ljeta je na Old Traffordu?

Edmir Škorić

Francuski napadač Antoine Griezmann na meti je engleskog velikana Manchester Uniteda.

Sve su jače glasine kako će napadač Atletico Madrida preći u Manchester United, koji želi da za ljeto osigura novo veliko pojačanje.

Kako tvrdi The Sun, Grizemannu je United ponudio nevjerovatnih 220.000 funti sedmično, te su navodno predstavnici kluba s Old Trafforda razgovarali s predstavnicima Griezmanna.

Mourinho je Atleticu spreman uz novac da ponudi i Memphisa Depayja, a umjesto mladog Šveđanina iz Benfice Victora Lindelofa, mogao bi doći Kostas Manolas iz Rome.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Grčki stoper bi United mogao da košta 32,5 miliona funti i on je jedna od glavnih meta Crvenih vragova. Osim toag, spominje se povratak Patricea Evre iz Juventusa već u januaru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti