Grozne vijesti nakon prvih pregleda Zlatana Ibrahimovića

Propušta ostatak sezone

Grozne vijesti nakon prvih pregleda Zlatana Ibrahimovića

Veoma loše vijesti stigle su danas nakon pregleda Zlatana Ibrahimovića.

Švedski napadač povrijedio se sinoć na revanš utakmici četvrtfinala Evropa lige te je teren napustio sa bolnom grimasom na licu.

Nakon današnjih pregleda, prve informacije kažu da će Zlatan definitivno propustiti ostatak sezone zbog povrede koljena, a za sada nije poznato kada će biti u stanju da se vrati na teren.

Ovo su, svakako, veoma loše informacije za navijače Mancester Uniteda, obzirom da je Ibrahimović ubjedljivo najbolji strijelac njihove ekipe ove sezone, a u Premiershipu je u tekućoj sezoni postigo 17 golova. Učinku je dodao i 11 golova u ostalim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, utjeha za navijače Manchester Uniteda je svakako u činjenici da su se plasirali u polufinale Evropa lige i to nakon pobjede poslije produžetaka protiv Anderlechta (2:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi