Grujić priznaje: Jednostavno, ne mogu da se kontrolišem

Objasnio radovanje na koljenima

Grujić priznaje: Jednostavno, ne mogu da se kontrolišem

E. Škorić

Mladi nogometaš Liverpoola Marko Grujić ima običaj da  golove proslavi na koljenima.

Iako je golove dao protiv ekipa kakve su Fleetwood ili Huddersfield, Grujić nije mogao, a da ih ne proslavi kao da su postignuti u finalima.

"Znam dobro da su to samo prijateljske utakmice. Ali, kada god postignem gol adrenalin odradi svoje. Jednostavno, ne mogu da se kontrolišem. Mislim da je proslava pokazala koliko želim da uspijem u Liverpoolu. Ovo je moj san i želim da iskoristim svaku priliku koju dobijem da pokažem šta znam", rekao je Grujić, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uživao sam u prve dvije utakmice. Dobro sam počeo, ali i ekipa je, spremamo se za novu sezonu. Propustio sam meč sa Wiganom zbog virusa, ali sada je sve u redu. Uživao sam igrajući uz Coutinha, Firmina, Manea".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi