Grujić: Teško je u Liverpoolu, ubrzo ću sjesti sa Kloppom...

Ističe mu posudba u Herthi

Grujić: Teško je u Liverpoolu, ubrzo ću sjesti sa Kloppom...

Srbijanski fudbaler Marko Grujić nada se kako će uskoro razgovarati za Jurgenom Kloppom.

Grujić je bio prvi Kloppov potpis u januaru 2016. godine, ali uslijed velike konkurencije nije uspio da se nametne i trenutno boravi na posudbi u Herthi.

Kako posudba ističe na kraju sezone, Grujić je u razgovoru za inostrane medije govorio o svojim planovima i eventualnom povratku na Anfield.

"Taj izazov je izuzetno veliki. Liverpool je igrao odlično ove sezone, zbog čega sam sretan, ali sve to govori da će se biti teško izboriti za šansu pored toliko kvalitetnih veznih igrača", kaže Grujić i dodaje:

"Još nisam razgovarao sa Kloppom, ali nadam se da će se to dogoditi u narednih nekoliko mjeseci. Siguran sam da ćemo sjesti i razgovarati o tome šta je najbolje za klub, a šta za mene. Više nisam toliko mlad. Sa 24 godine sam u fazi kada moram da napravim važne korake u karijeri. Moram da razmišljam i budem pametan oko toga šta će se dalje desiti. Sve je otvoreno", istakao je Grujić.

U Njemačkoj je, kaže, napredovao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bundesliga je dobro takmičenje i tokom protekle dvije godine sam stekao mnogo važnog iskustva. Osjećam kao da sam se poboljšao kao igrač", mišljenja je Grujić.

Ukoliko Kloppu ne bude potreban, Grujić ne mora brinuti jer je veliko interesovanje za njega pokazao Eintracht iz Frankfurta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi