Guardiola: Ako nastavimo ovako, ništa od titule
EPA

Razočaran igrom

Guardiola: Ako nastavimo ovako, ništa od titule

Pep Guardiola nije zadovoljan igrom koju su pružili njegovi izabranici protiv Crystal Palacea. 

Iako je Manchester City na ovom gostovanju slavio rezultatom 2:1, trener Pep Guardiola nije bio zadovoljan i poručio je svojim igračima da mogu zaboraviti na titulu ako nastave kao u subotu. 

"Stoke u gostima, WBA u gostima, Crystal Palace u gostima, znam, govorili su mi ljudi da je vrlo teško pobijediti na tim utakmicama, a mi smo uspjeli. Ipak, želim da budem iskren. Mi nećemo osvojiti trofeje ako budemo igrali ovako", kazao je Guardiola za britanske medije i potom nastavio: 

"Igrači to znaju jer su igrali zaista dobro ranije i znaju da mogu da ostvare cilj ako igraju na taj način. Ne možemo zaboraviti da smo nedavno pobijedili najbolji tim u Evropi, ali postoje ovakvi mečevi na kojima nismo briljirali", istakao je Španac. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City trenutno, kao i Liverpool, zaostaje jedan bod za vodećim Chelseajem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti