Guardiola: Čestitam Alexisu i Manchester Unitedu

Trener Građana uputio čestitke

Guardiola: Čestitam Alexisu i Manchester Unitedu

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola čestitao je Manchester Unitedu i Alexisu Sanchezu na transferu. 

Saga oko prelaska Alexisa iz Arsenala u United traje već danima, a trebala bi biti rješena u narednim satima. Jedan od klubova koji su se povezivali sa dovođenjem ovog fudbalera je Manchester City, ali Građani su odustali od trke za Alexisom prije nekoliko dana.

"Ono što znam u ovom trenutku je da je Alexis Arsenalov igrač i da će preći u Manchester United. Dakle, čestitam objema stranama. Na kraju krajeva, igrači i treneri odlučuju gdje će nastaviti karijere. Sretno", rekao je Guardiola.

Podsjetimo, jutros se pojavila informacija da bi Alexis već sutra trebao debitovati za United, ali od toga neće biti ništa jer je rok za prijavu igrača za sutrašnje utakmice Premiershipa istekao danas u 12.00 sati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Batistuta
Jose Jose Jose Mourinho Jose Jose Jose Mourinho Jose Jose Jose Jose Mourinho Jose Jose Jose Jose Jose Mourinho
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi