De Gea: Mislim da nije vrijeme da se priča o budućnosti

Golman Manchester Uniteda

De Gea: Mislim da nije vrijeme da se priča o budućnosti

Španski golman koji brani boje Manchester Uniteda David De Gea smatra da još uvijek nije vrijeme da se priča o novom ugovoru. 

De Gea ima važeći ugovoro sa Manchester Unitedom do ljeta 2019. godine, a u posljednje vrijeme se ponovo povezuje sa transferom u Real Madrid. U prilog tome ide i činjenica da De Gea uporno odbija pričati o novom ugovoru, a tako nešto je rekaoi u izjavi za Sky Sport.

"Mislim da nije vrijeme da pričamo o budućnosti, nije vrijeme da se priča o ugovoru. Imamo mnogo utakmica od sada do kraja sezone i prvo na šta trebamo misliti je utakmica protiv Burnleyja za vikend", rekao je De Gea pa nastavio:

"Sama činjenica da sam član ovakvog kluba je posebna sama po sebi. Nositi ovaj dres je nešto posebno i ponosan sam na to. Kada ste dio velikog kluba kakav je Manchester United, to vam budi emocije i shvatate koliko ovaj klub znači navijačima i ljudima koji ovdje rade. Oni zaista žive za utakmice, a to možete shvatiti samo ako stalno provodite vrijeme ovdje", rekao je golman.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, De Gea je u United stigaoi na ljeto 2011. godine iz Atletico Madrida.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi