Guardiolina izjava o ljutitom rivalu će razbijesniti navijače Manchester Cityja

Zašto je ovo rekao?

Guardiolina izjava o ljutitom rivalu će razbijesniti navijače Manchester Cityja

Esmer Oštraković

Pep Guardiola i ove sezone na raspolaganju ima sjajnu ekipu, te bilježi odlične rezultate sa Manchester Cityjem.

Trenutno njegov klub vodi bitku sa Arsenalom oko prvog mjesta u Premiershipu, ali naravno svima je jasno da je Manchester City u toj borbi apsolutni favorit.

Iskustvo, novac, sve je na strani Manchester Cityja, ali ne predaju se tako lako ni nogometaši Arsenala koji također ove sezone igraju jako dobro.

Zanimljivu izjavu jučer je dao Pep Guardiola o ljutom rivalu, ekipi Manchester Uniteda, sa kojom navijači njegovog kluba neće biti nimalo sretni.

Naime, Guardiola smatra da se Manchester United konačno budi i da će se uključiti u borbu za naslov prvaka već ove sezone.

"Imam osjećaj da United dolazi. Konačno, United dolazi", rekao je Guardiola, a to su riječi koje će sasvim sigurno razočarati navijače Manchester Cityja.

Oni naravno vole kada njihov gradski rival pati, te se neće posebno obradovati što United pruža dobre partije, iako se Guardiola obradovao tome.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Gledao sam utakmicu protiv Chelsea i utakmicu Evropske lige. Odmah sam pomislio da mi se sviđa to što vidim. Imaju mnogo utakmica pred sobom i mislim da se mogu boriti za Ligu prvaka i titulu", završio je Guradiola.

Trener Manchester Cityja tvrdi da će ove sezone borba za trofej biti jako neizvjesna, možda i najviše u posljednjih nekoliko godina.

Top Komentari

axel42
Cccc joj naslova! Pa šta je ovdje loše čovjek rekao! Naravno da je dobro što se jedan klub kao što je Manu budi! Al vi pišete njesra!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije