Guardiola: Jedva čekam da pogledam reprizu sa Nou Campa
FOTO: EPA

Čestitao svom bivšem klubu

Guardiola: Jedva čekam da pogledam reprizu sa Nou Campa

Čestitkama Barcelone na nevjerovatnom preokretu se pridružio i bivši trener ovog kluba Pep Guardiola. 

Španac nije bio u mogućnosti da gleda utakmicu osmine finala Lige prvaka, jer je istovremeno vodio svoj tim u remiju sa Stoke Cityjem, a na kraju je čestitao svom bivšem timu ističući da jedva čeka da pogleda reprizu. 

"Želio bih da čestitam Barceloni na nevjerovatnom rezultatu. Spektakularno. Taj rezultat posebno slavim zbog trenera Enriquea, kao i zbog cijele generacije koja radi toliko mnogo stvari. Jedva čekam da u miru pogledam reprizu kada nađem vremena", izjavio je Guardiola. 

Dotakao se Guardiola i remija sa Stoke Cityjem. Tim sa Etihada sada ima deset bodova manje od vodećeg Chelseaja. 

"Bilo nam je teško da nađemo prostor između linija jer su se branili duboko. Stvorili smo mnogo situacija za završno dodavanje, no bili smo neprecizni. Za Chelseajem sada zaostajemo deset bodova, što je veliko, ali koncentrišemo se jedino na sljedeći meč", dodao je Španac. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti